Sociale medier

Vi tilbyder hjælp med

Annoncering

Få det maksimale ud af betalte annonceringer i form af lang rækkevide og høje konverteringsrater. Vi vejleder din virksomhed til den perfekte annonce.

Content

Vi hjælper din virksomhed med den perfekte Content i form af relevante opslag og andre handlinger på alle virksomhedens Sociale medier.

Kommunikation

Få et sundt forhold til dine kunder via en professionel kommunikation blandt dine profiler og kunderne. Vi ordner alle kundehenvendelser, kommentarer, etc.

Annoncering – Sociale medier

Annonceringen på tværs af Sociale medier er blandt de effektivste marketings-aktiviteter, som din virksomhed kan foretage sig. Hos Nordic clip har vi over 10 års erfaring med at arbejde med annoncering af virksomheders produkter, konkurrencer, tilbud og meget mere.
Vi hjælper virksomheder fra ide generering i starten, til eksekveringen af annoncen i slutningen.

Vi tilbyder annoncering i:

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Nå ud til tusindvis af nye kunder allerede i dag, sammen med Nordic Clip.

Vil du høre mere om Google ads?

SÅ HAST IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Kontakt

Content -Markedsføring

Skab platforme til dine kunder med det helt rette Content. For at bibeholde kunder og generelt føre en sund kommunikation med følgere, kunder, etc. et det vigtigt at have en professionel styring og tilgang til din virksomheds sociale profiler.
Via vores hjælp, kan du sikre dig, at din virksomheds digitale profiler er i sikre hænder. Vi har over 10 års erfaring med styring af sociale profiler, hvilket blandt andet inkluderer:

  • Opslag
  • Engagement
  • Planlægning

Skriv dig op til en gratis uforpligtende samtale!